CONDICIONeS DE COMPRA

PREUS

Tots els preus estan subjectes a IVA corresponent a cada producte i expressats en euros. La Gienesta es reserva el dret a modificar els preus. La facturació es realitzarà sobre el preu vigent a la web en el moment de la comanda.

PAGAMENTS

Els pagament es realitzaran de forma segura i amb la màxima confidencialitat a través de tarja de crèdit VISA o MASTERCARD, PAYPAL o trasferència bancària.

TRANSPORTS

Servim comandes a tota Espanya*. El preu, amb independència del nombre de productes comprats és de 6 € IVA inclòs a Catalunya i de 10 € IVA inclòs a la resta d’Espanya exceptuant Illes Canari, Illes Balears, Ceuta i Melilla per les quals s’haurà de consultar condicions.
En compres superiors a 150€ IVA inclòs el transport serà gratuït. Així com si heu optat per fer la recollida directament a la Cooperativa.

DEVOLUCIONS

Què passa si el producte és defectuós o no coincideix amb el que has demanat?

Si el producte està amb les mateixes condicions que te’l vàrem enviar i amb el mateix embalatge original, ens encarregarem de tot el procés de forma molt fàcil i sense cap cost per a tu. Disposes de 14 dies per realitzar les devolucions.
Contacta’ns a cooperativa@laginesta.cat amb les dades de la teva comanda i una fotografia del que has rebut perquè et puguem ajudar ràpidament.

conócenos!

de lunes a viernes

8:00 PM -14:00 AM

martes y jueves

16:00 PM -18:30 PM

sábado

8:00 PM – 13:00 AM

Contacta

teléfono

+34 977 409 009

correo

coopginestar@tinet.cat

coopginestar@gmail.com

cooperativa@laginesta.cat

Dirección

Plaça Cataluna, 3 i 5                           

(43748) Ginestar – Ribera d’Ebre

Scroll Up
Share This