CONDICIONS DE COMPRA

PREUS

Tots els preus estan subjectes a IVA corresponent a cada producte i expressats en euros. La Ginesta es reserva el dret a modificar els preus. La facturació es realitzarà sobre el preu vigent a la web en el moment de la comanda.

PAGAMENTS

Els pagaments es realitzaran de forma segura i amb la màxima confidencialitat a través de targeta de crèdit VISA o MASTERCARD i PAYPAL. Per pagaments mitjançant transferència bancària cal posar-se en contacte amb les oficines.

 

TRANSPORTS

Com a norma general, els paquets s’envien dins de les 24 hores següents a la recepció del pagament, de dilluns a divendres.
El preu, amb independència del nombre de productes comprats és de 6 € IVA inclòs a Catalunya i de 10 € IVA inclòs a la resta d’Espanya exceptuant Illes Canàries, Illes Balears, Ceuta i Melilla per les quals s’haurà de consultar condicions.
En compres superiors a 150 €, IVA inclòs, en l’àmbit geogràfic de Catalunya i de compres superiors a 200 €, IVA inclòs, en l’àmbit de la península Ibèrica, el transport serà gratuït. Si heu optat per fer la recollida directament a la Cooperativa, el transports també són gratuïts.
No podem combinar dues comandes diferents, i les despeses d’enviament s’aplicaran per a cada un de manera individual. No ens fem responsables dels danys que pugui patir el teu paquet després de l’enviament, però fem tot el possible per protegir tots els articles fràgils.
Les caixes són grans i els teus articles estaran ben protegits.

 

DEVOLUCIONS

Què passa si el producte és defectuós o no coincideix amb el que has demanat?

Si hi ha hagut qualsevol problema en la recepció del paquet o no estàs satisfet amb el producte, posa’t en contacte directament amb les oficines a través del correu electrònic o telèfon. Intentarem trobar-hi una solució!
Disposes d’un termini de 15 dies a partir del dia de lliurament de la comanda per poder fer una devolució, sempre i quant aquesta tingui un motiu justificat. En cas que així sigui, nosaltres t’informarem del procediment a seguir per realitzar la devolució.
Si la devolució es deu a causes alienes a l’estat del producte i el seu correcte funcionament, o és fora del període de desistiment de 15 dies, el client serà responsable de les despeses d’enviament. No obstant això, sempre intentarem trobar una solució si sorgeix algun problema després de la venda.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

En compliment de l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Les dades que sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat amb la qual es recullen i en cap cas l’usuari està obligat a facilitar-nos-les; no obstant això, els marcats amb un asterisc (*) són d’obligada resposta per poder complir amb la finalitat de la seva sol·licitud.
Així mateix, l’usuari haurà de certificar que totes les dades que ens facilita són certes, veritables i pertinents per a la finalitat perquè se sol·liciten.
La nostra pàgina web recull les dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic:
A l’enllaç ”Contactar” es pot sol·licitar qualsevol mena d’informació, aclariment o dubte.
Posem a la disposició dels usuaris diverses adreces de correu electrònic, amb la finalitat que ens sol·liciti qualsevol mena d’informació, aclariment o dubte. Si l’usuari inclou dades personals al seu correu electrònic, o la seva adreça conté dades personals, ens autoritza a incorporar-les als nostres fitxers corresponents, si la Cooperativa la Ginesta ho considerés convenient, i aquestes dades estaran regulades per les presents polítiques de privacitat.
L’Agrícola i Secció de Crèdit La Ginesta garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D’aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret i protecció de les dades de caràcter personal, i del seu deure de guardar-les i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat.
Els clients de la botiga on-line de L’Agrícola i Secció de Crèdit La Ginesta podran en tot moment exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho a l’adreça de correu electrònic coopginestar@tinet.cat o coopginestar@gmail.com o mitjançant la pestanya de “Contacta’ns”. També tenim a la seva disposició el número de telèfon 977409009 per contactar amb nosaltres.

coneix-nos!

de dilluns a divendres

8:00 PM -14:00 AM

dimarts i dijous

16:00 PM -18:30 PM

dissabte

8:00 PM – 13:00 AM

Contacta

telèfon

+34 977 409 009

correu

coopginestar@tinet.cat

coopginestar@gmail.com

cooperativa@laginesta.cat

Adreça

Plaça Cataluna, 3 i 5                           

(43748) Ginestar – Ribera d’Ebre

Share This