CONDICIONS DE COMPRA

PREUS

Tots els preus estan subjectes a IVA corresponent a cada producte i expressats en euros. La Gienesta es reserva el dret de modificar els preus. La facturació es realitzarà sobre el preu vigent a la web en el moment de la comanda.

PAGAMENTS

Els pagaments es realitzaran de manera segura i amb la màxima confidencialitat a través de targeta de crèdit VISA o MASTERCARD, PAYPAL o transferència bancària.

TRANSPORTES

Servimos pedidos a toda España *. El precio, con independencia del número de productos comprados es de 6 € IVA incluido en Cataluña y de 10 € IVA incluido en el resto de España exceptuando Islas Canario, Islas Baleares, Ceuta y Melilla por las que se deberá consultar condiciones. En compras superiores a 150 € IVA incluido el transporte será gratuito. Así como si ha optado por hacer la recogida directamente a la Cooperativa.

DEVOLUCIONS

Què passa si el producte és defectuós o no coincideix amb allò que has demanat?

Si el producte està en les mateixes condicions que t’ho enviem i amb el mateix embalatge original, ens ocupem de tot el procés de manera molt fàcil i sense cost per a tu. Disposes de 14 dies per fer les devolucions. Contacta’ns a cooperativa@laginesta.cat amb les dades de la teva comanda i una fotografia del que ha rebut perquè puguem ajudar ràpidament.

coneix-nos!

de dilluns a divendres

8:00 PM -14:00 AM

dimarts i dijous

16:00 PM -18:30 PM

dissabte

8:00 PM - 13:00 AM

Contacta

telèfon

+34 977 409 009

correu

coopginestar@tinet.cat

coopginestar@gmail.com

cooperativa@laginesta.cat

Adreça

Plaça Cataluna, 3 i 5                           

(43748) Ginestar - Ribera d'Ebre

Share This